Kolonial

Home / Kolonial

Balsamvinäger från Modena

Från vår producent NeroModena erbjuder vi ett utvalt premiumsortiment med allt från årslagrad balsamvinäger som lagrats i decennier på ekfat för högtidliga tillfällen till mer sofistikerade produkter för mer vardagligt bruk. Våra balsamvinägers är utvalda att passa den genuina matkonnässören till den intresserade konsumenten som väljer sina produkter med omsorg. Vi är stolta över att kunna erbjuda det som vi anser är det bästa sortimentet från området kring Modena i Italien.

Mostarda från regionen Veneto

Mostarda fruktsalsa från regionen Veneto i nordöstra Italien är en delikatess som passar lika bra till ostar, chark som till kött och grönsaker. Mostarda ger en fräsch med en aningen pikant smak, som bär fram mycket av smakerna i lagrade produkter. Vi rekommenderar varmt våra Mostarda som håller högt fruktinnehåll som ger en välbalanserad smak till en mångfald av fantasifulla matkreationer.

N’DUJA från regionen Kalabrien

Trendsättare från södra Italien, ursprung regionen Kalabrien. N´duja är bredbar salami på burk, som med fördel avnjuts varm, på ett bröd som crostini, foccacia eller på pizza. Ändvänds med fördel i matlagning, som pastasåser, grytor eller att man avnjuter den direkt som den är till en antipasti. N´Duja är en kryddig produkt gjord på salami kryddad med färsk chilli. Nytt, trendigt och spännande!

Tryffel från Umbrien och Piemonte

Vi kan erbjuda ett brett sortiment av fantastatiska och moderna tryffelprodukter från Umbrien där vår producent Giuiliano Tartufi ligger.

Vi erbjuder även tryffel från vår producent Marchisio i Piemonte. Piemonte anses utanför Italien vara den mest kända regionen för tryffel på grund av staden Alba där den vita Albatryffeln finns.

Bröd

Bland våra kex och brödartiklar hittar ni perfekta komplement till charkbrickan, salladen eller något sött till kaffet.Från Vita Vigor i Milano erbjuder vi den sprödaste grissinin i olika smaker. Allt bakat med äkta råvaror helt utan konserveringsmedel. Vår producent Masoni har tillverkat Cantuccini sedan 1800-talet. Det viktigaste för Masoni är att använda äkta råvaror av högsta kvalitet och traditionsenliga recept. Allt för att bevara den ursprungliga smaken och värna om familjens mathantverk som följt med genom flera generationer.

Pasta

Mozzos kvalitetspasta tar era klassiska pastarätter till nya nivåer. Pastan görs med kärlek där de lokala böndernas expertis är en stor del i att få fram det bästa vetet från varje skörd. Det höga proteininnehållet i Mozzos pasta samt bronsvalsning av alla sorter ger rätt struktur och tuggmotstånd för en underbar pastarätt.