Charkuterier

Home / Charkuterier

Deli Helchark

Vår ambition är att erbjuda ett brett sortiment från flertalet av Italiens och Spaniens mest kända produktområden. Vi eftersträvar mångfald i allt från klassiska delikatesser, regionala och lokala specialiteter till mer traditionella ursprungsskyddade produkter med genuin historia och bakgrund.

Paketerad Chark

Vi har ett stort sortiment av både konsumentförpackad chark och ost samt produkter för styckförsäljning i halvmanuell eller manuell disk. Vi erbjuder ett brett sortiment både som sambandsvaror eller för att uppmana till impulsköp för att öka merförsäljningen kring butikens hjärta; Delidisken! Flertalet av produkterna finns också att erbjudas till konsumenter via ordinariehyllan. Vi vill finnas där våra kvalitetsmedvetna konsumenter finns.

Konsumentförpackad delichark

Vi erbjuder en bredd av konsumentförpackad chark men vi är också den enda leverantören i Sverige av tunnskivad och handpackad delichark av högsta kvalitet. Vanligtvis skivas förpackad chark från nedfryst råvara och produkter av lägre kvalitet speciellt avsedda för detta. Vår leverantör Corte Parma använder enbart färska charkprodukter av hög kvalitet som skivas mycket tunt och handpackas varsamt. I sortimentet finns specifika detaljer packade för sig samt helt unika charkbrickor som vi tagit fram tillsammans med Corte Parma. Vi utvecklar ständigt sortimentet och tveka inte att ta kontakt med din säljare för att få veta mer om det senaste inom denna kategori.