Charkuterier

Home / Charkuterier

Deli Helchark

Vår ambition är att erbjuda ett brett sortiment från flertalet av Italiens och Spaniens mest kända produktområden. Vi eftersträvar mångfald i allt från klassiska delikatesser, regionala och lokala specialiteter till mer traditionella ursprungsskyddade produkter med genuin historia och bakgrund.

Paketerad Chark

Vårt sortiment för paketerad chark vänder sig mest mot möjligheterna med en halvmanuell eller manuell delikatessavdelning. Våra produkter ses ofta som sambandsvaror, som merförsäljning och som impulsvaror i anslutning till butikernas hjärta, deli-disken. Flertalet av produkterna finns också att erbjudas till konsumenter via ordinariehyllan. Vi vill finnas där våra kvalitetsmedvetna konsumenter finns. Sortimentet erbjuder kvalitet i det korta kundvarvet.

Take Away Chark

TAKE AWAY – En unik och innovativ produktlösning från Parma i regionen Emilia Romagna, Italien. Ett produktkoncept som aldrig tidigare skådats i Sverige! En produktkvalitet utöver allt annat inomkategorin färdigpackad chark! Vi lovar hög försäljning och nöjdare kunder!