Marchisio

Hem / Producenter / Marchisio

Salumificio Marchisio är ett unikt familjeföretag som startade 1958. Dess ursprung är från regionen Piemonte och staden Cuneo som ligger 10 mil söder om Turin i nordvästra Italien, bara 3 mil från gränsen mot Frankrike.

Deras filosofi beskrivs i två ord ”hand-made”. Charkproduktionen här sker för hand och all köttråvara är 100% italiensk av mycket hög kvalité. All salami stoppas i naturskinn och lagras mellan 20-30dagar. Deras specialitet är produkter som kryddats med färska örter och olika kryddblandningar. Mest kända är deras Tryffel och Barolo Salami, som ger salamin en fantastisk doft och smak. På senare tid har mer innovativa smaker på salamin utvecklats, som senast nu de omtalade med Champagne och Prosecco. Ett nytt inslag i den annars mer traditionella smakuppsättningen.

Salumificio Marchisio

Salumificio Marchisio är en unik småskalig producent från Piemonte där råvarans kvalité och genuina smaker utan tillsatser präglar deras sortiment. Det bästa från Piemonte helt enkelt!